Willem Blanken (1966) studeert politicologie en gaat in 1993 werken bij Rijnconsult als organisatieadviseur. Hij maakt in 2000 de overstap naar de FHV/BBDO groep o.a. als managing partner van Signum. Als gastdocent brengt hij regelmatig de onorthodoxe veranderbenadering van Yardmen over het voetlicht.

Willem is één van de oprichters van Yardmen. Hij opereert als creative consultant met een nadruk op veranderstrategie en - interventies.
 

 

Na bijna tien jaar bij Van Lindonk Special Projects aan veelsoortige communicatieprojecten te hebben gewerkt, komt Fedde Schouten (1962) terecht bij de AKN, het samenwerkingsverband van AVRO, KRO en NCRV. Hij is daar lid van het MT, hoofd communicatie en manager van ProVorm, dat op televisie alle programmapromotie voor de drie omroepen maakt. Vervolgens wordt hij creative director bij Signum.

Fedde is één van de oprichters van Yardmen. Hij opereert als creative consultant, met een nadruk op creatie.
 

 

Carolien Vink is als zelfstandig gevestigd adviseur geassocieerd aan Yardmen. Zij studeerde arbeids- en organisatiepsychologie en werkte daarna als adviseur bij verschillende onderdelen van de ING groep en bij Plattel en Partners. Met Yardmen heeft zij projecten gedaan bij de Koninklijke Marechaussee en bij de gemeenten Helmond en Barendrecht.

Carolien is geassocieerd aan Yardmen als creative consultant, met een nadruk op het begeleiden van mensen bij verandering. 

 

Pascale Wielenga (1973) koos na het afronden van haar studie Film en Televisie Wetenschappen voor de praktijk. Voor verschillende bedrijven zette zij haar expertise in om diverse klein- en grootschalige projecten en producties te begeleiden.

Sinds 2005 begeleidt zij als project manager en creative consultant projecten bij Yardmen. Daarnaast is zij eindverantwoordelijk van alle audiovisuele producties.

 

Daan Hettema (1983) begon in begin 2008 als freelancer voor Yardmen, vooral op het gebied van nieuwe media. Na enkele succesvolle projecten schuift Daan, die als freelancer was begonnen in de tijd dat hij aan de Junior* Academie studeerde, aan bij Yardmen.

Tevens is hij 'founding father' van Perplex. De webwinkel voor hoogwaardige foto finishing.